Om a2m2

A2m2 ORIGINAL 150 x

Utför inredningsarkitektur för vanliga företag
Skapar rätt inredning för företaget – stärker kundens identitet/varumärke
Är lösningsorienterade och pragmatiska
Säkerställer styrning mot inredningsbudget
Är en del i A-gruppen i Sverige AB

Vår styrka som arkitektkontor är att vi är lyhörda inför kundens önskemål och krav.Efter att vi lyssnat av behoven sätter vi in dem i en helhet och kan snabbt återkomma med ett förslag till projektupplägg.Genom vårt engagerade arbetssätt har vi lätt för att få människor att känna sig delaktiga i processen. Det blir roligare och ger ett bättre slutresultat om samtliga i ett projekt får förtroende och känner ansvar.Vi känner ödmjukhet inför de andra kompetenser som behövs för att uppnå goda helhetslösningar i uppdragen och ser de stora möjligheter det ger med att ta in alla från projektets första början.Projekten ska givetvis också hålla en estetisk höjd och vi vinnlägger oss alltid, utifrån givna förutsättningar, att leverera inredningsarkitektur på en professionell och hög nivå.

Catarina-foto

a2m2 Inredningsarkitektur AB drivs av Catarina Bendix Tegnell, Arkitekt SIR/MSA. som har lång erfarenhet av att driva och genomföra projekt där lokaler byggts om, förbättrats eller utvecklats.

Under årens lopp har vi arbetat med inredning och designkoncept för kontor, hotell,hälso- och sjukvård samt med hyresgästanpassningar. Dessutom har vi arbetat med specialsnickerier och produktutveckling för svensk möbelindustri, bland annat för Essem Design, Biaro och Ekdahls möbler.

Referenser i urval:

  • Infranord Huvudkontor och Regionskontor i Solna, 2015
  • WSP Sverige AB, Globen. Optimering av kontor, ca 850 arbetsplatser. Pågående.
  • IVF Novum, Huddinge. Ombyggnad av fertilitetskliniken, bygg samt fast och lös inredning. 1500 kvm.